Sen hösten 2024

Helande rundresa:

Kraftplatser i portugal

Portugal är ett väldigt varmt land på många sätt. Det finns en otroligt stark energi i jorden och en otroligt läkande kraft i detta heliga land. Här kommer vi närmare naturen och jordar oss på nya nivåer. Vi arbetar mycket med ancestral energies, våra förfäder, våra tidigare inkarnationer och djupare delar av våra själs jag. 

Denna resa är en helande upplevelse där du kommer att finna nya sidor och delar av dig själv. 
Vi kommer även att släppa gammal stagnerad energi och delar av oss själva som inte kan hänga med vårt nya jag. 

Under en vecka reser vi runt till olika kraftplatser där vi arbetar med healing i grupp samt håller i läkande ceremonier. 

Vi ankommer till Lissabon flygplats, avnjuter an välkomstmiddag och vilar upp oss över natten. 

Under den första dagen öppnar vi upp för allt läkande och all healing vi kommer att få ta emot genom ceremoni och intention. 

Vi besöker Christo Rei som är en otrolig kraftplats och passar även på att ta in dess starka energier tillsammans i gruppen. 

Vi njuter av stranden och havet vid Cascais i gemenskap och ceremoni. Därefter finns fritid att besöka Lissabon

Vi reser till vår nästa destination: Buddha Eden Garden of Peace, där både vackra vyer och ännu mera healing väntar oss. Vi spenderar dagen i parken. 

Vi åker vidare norrut till Fatima som är en av höjdpunkterna på resan. 
Hela staden Fatima är otroligt högfrekvent. Här har många änglar, jesu moder Maria och även Gud själv uppenbarat sig för många människor. Här kommer vi att jobba med högfrekvent healing, direkt kanaliserat genom Mother Mary, Ärke ängel Rafael och många andra änglar. Vi besöker alla Fatimas kraftplatser och njuter av att få vistas i dess högfrekventa energier. 

Under den sista dagen gör vi ett besök till Ourem där vi kommer att få se och känna på spår från forntida dinosaurier. Vår intention under dagen blir att connecta med så mycket ancestral energy som möjligt för att tillslut kunna landa i den vi blivit och är här och nu. 
Härifrån tar vi med oss vår sista pusselbit för att sedan bege oss tillbaka till Lissabon och flyget som ska ta oss hem. 

Praktisk info: Vi reser tillsammans i gemensam bil och övernattar på hotell vid de olika destinationerna. Alla aktiviteter ingår och samordnas av arrangören. 

Du bokar ditt eget flyg till och från Lissabon.

Lockar detta dig och vill du få mer info så snart den kommer upp?

Välkommen med din intresse anmäl till carolinajohansson93@hotmail.com