Om mig

Hej vackra själ!

Jag tänkte berätta lite om mig själv så du får en bild av vem jag är. Jag har gått en tvåårig medium utbildning + spirituell healing utbildning hos Elisabeth Eriksson, jag har även gått mediala kurser hos Terry Evans.

Jag har naturligt i min kropp att åka på astralresor, tidsresa, besöka andra dimensioner och ha kontakt med andevärlden och förfäder. 

Jag jobbar nu på jorden med att vägleda folk som behöver klarhet i sina uppvaknanden, att hjälpa människor att få djupare kontakt med sig själva och att vara en stöd under personers healing resa. Jag håller även i kurser och workshops om all kunskap jag fått till mig. Jag brukar prata om allt från olika dimensioner, astralresor, att öva upp sin intuition, spirituellt uppvaknade och mycket mer. Jag håller även utbildningar och retreats.

Lite bakgrund om mig...

Sedan barnsben har jag varit otroligt öppen för andlighet och högkänslig för energier. Jag förnekade det pga att samhället inte accepterade det och jag som var så osäker ville passa in som dom flesta barn och ungdomar vill. Jag har varit med om mörker såsom jag varit med om ljus i det här livet. Jag har gjort en otroligt djup inre resa i min själ och fått alla svaren jag någonsin sökt efter utåt hittat inåt. Och resan tar aldrig slut vilket är vackert.

Jag samarbetar med mina hög dimensionella kärleksfulla guider och ärkeänglar under mina sessioner. Ärkeängeln Mikael och Jesus är två av mina guider. 

Många av mina klienter är ofta en spegling av mig själv, dom har genomgått liknande saker jag själv genomgått. Universum fungerar så att själar med liknande energi som jag själv förs till mig och blir mina klienter. Vissa har destruktiva beteendemönster som ligger djupt lagrat i själen, vissa har svårt med självkärlek, vissa har varit med om hemska trauman, vissa känner sig obalanserade, vissa känner sig utbrända, vissa är ofta uppe i sitt huvud och har svårt att känna sig jordnära och vissa söker svar och vill ha djupare kontakt med sig själva.

Jag jobbar mycket med Spirituell Healing,  jag har även privat sittningar med andekontakt och väglednings sessioner. 

Jag målar även tavlor och skriver dikter som jag kanaliserar på fritiden, dom lägger jag upp på min instagram @loo_kattt. Målat och skrivit dikter har jag gjort sedan jag var barn. Det sprutar kreativitet från mig som jag måste ge ut till världen.

Kul att du kikar förbi!

Varma kramar 

/Carolina Lookatt