start varje vår och höst

mediumutbildning

I hjärtat av Uppsala

Nästa startdatum 28/9-29/9 2024
Är du redo att öppna upp för ett nytt kapitel i ditt liv som sträcker sig utöver det vi ser och hör i vår fysiska verklighet? Vill du arbeta som medium eller anar att Universum vill detta för dig?

Då är du välkommen med din anmälan till LivsKällans egna mediumutbildning som startar under hösten 2024! 

Mediumutbildningen är 2 år lång och innefattar allt som du behöver för att arbeta som ett professionellt medium vid utbildningens slut. 

Under utbildningens gång kommer du att få de verktyg du behöver för att lära dig att använda dig av din intuition, ta kontakt med andra sidan och bygga din tillit till din förmåga.

Mediumutbildningen pågår i 2 år då det krävs en relativt omfattande personlig utveckling för att gå in i mediumskap, lära sig att arbeta professionellt med andevärlden samt för att öppna upp nya delar av medvetenhet. 

Du kommer att få lära dig hur du på bästa möjliga sätt blir en så ren kanal som möjligt för att arbeta som tolk för andevärlden och där med även ta kontakt med dina egna nära och kära på andra sidan. 

Som medium blir din främsta uppgift att bevisa att livet fortsätter efter den fysiska döden samt att ge kärlek och tröst till de efterlevande som finns kvar här på jorden. 

Du kommer även få lära dig om energi, chakran – kroppens egna energiportaler, meditationstekniker, beskydd, dina andliga guider, portaler och hur husrensning går till. 

Mediumutbildningen leds av två erfarna medium; Carolina Lookatt och Martina från Heaven on Earth som är utbildade medium på olika håll och därmed skapar en fin kombination av olika tillvägagångssätt och tekniker. 

Vi lägger stor vikt vid att du som deltagare ska vara bekväm i din egen utveckling och få den guidning som du behöver.

I och med att vi är två stycken medium som håller i kursen kommer du att få tillräckligt med utrymme för att ta god tid på dig genom din utveckling. 

Mellan kurstillfällena kommer du att få arbeta hemifrån med olika läxor som kommer att hjälpa dig att föra dig framåt i din utveckling som medium. Kursen innebär ett stort personligt ansvar och åtagande där du behöver ha vilja, motivation och disciplin att fullfölja varje moment för att ta dig vidare enda till slutet av utbildningen. Tillsammans kommer vi att väcka din passion för detta och vi kan lova att du kommer gå hem alldeles taggad efter varje kurstillfälle!

Vid utbildningens slut blir du ett diplomerat medium och kan arbeta med att ta emot egna klienter för privatsittningar och hålla seans inför större grupper.

Att ge vägledande budskap och förmedla kärlek mellan olika världar är den vackraste gåvan du kan finna i ditt hjärta!

Inga förkunskaper krävs.
ALLA kan bli medium!!

Vad som utmärker just vår mediumutbildning
👉

 Priset!! (billigare kan du inte hitta)

👉

 Du får 2 passionerade mediumlärare som brinner för din utveckling!!

👉

 Personlig stöttning hela vägen för att du ska lyckas ta dig förbi ALLA dina hinder!!

Kurstillfällen

 Hela kursen är förlagd på 6 stycken kurshelger då vi ses 3 gånger per år med start under hösten 2024.

En kurshelg löper från lördag-söndag. Vid varje kurstillfälle bokar vi gemensamt in datum för nästa kurshelg.

Plats

LivsKällan, S:t Göransgatan 22 i Uppsala

Pris

Priset för hela kursen är 22.500 kr inklusive moms. Hela kursavgiften splittas på de 6 kurshelgerna och betalas inför varje kurstillfälle med 3750 kr inklusive moms. Du som är registrerad som företagare kan dra av kursavgiften i redovisningen och därmed få tillbaka moms.

 Detta ingår

6 stycken kurshelger på vackra LivsKällan i centrala Uppsala. Lunch och fika under kurshelgen. Personlig coachning och stöttning av två erfarna medium. Diplom i mediumskap samt vägledning kring ditt framtida yrke som medium. Samt en hel del kärlek och gemenskap.

Övernattning i Uppsala

 För dig som kommer långväga ifrån finns möjlighet till kostnadsfri övernattning!

Betalning

Betalning till bankgiro eller swish genom faktura.

 Delbetalning

 Denna utbildning är möjlig att delbetala på 2-3 delbetalningar per kurstillfälle. Vi lägger upp en skräddarsydd avbetalningsplan för dig. Vid anmälan uppge detta som preferens samt hur många delbetalningar som önskas. Notera att föregående kurstillfälle måste betalas av innan påbörjan av nästkommande kurstillfälle.

Anmälan

En anmälningsavgift på 1000 kr betalas ej tillbaka vid plötsligt avhopp.

Du förbinder dig att gå hela kursen men skulle livet komma i vägen så går det bra att ta en paus för att sedan fortsätta kursen vid senare tillfälle.

 Vid anmälan var god uppge namn, telefon nummer, epost-adress, person nummer samt hemadress.

Anmäl dig redan nu eller skicka in en intresse anmälan för kommande kurs!

Anmäl ditt deltagande via mail till

carolinajohansson93@hotmail.com

Välkommen med din ansökan!

/Carolina Lookatt & Martina