Tips! Känn intuitivt vad du dras till och behöver. Är du inte säker så kan du kontakta mig så kommer vi överens om något som skulle passa dig. 

Healing, Energiavläsning, Tarot, Andekontakt

Spirituell Mentor Program

Att investera i sin själsliga utveckling är en handling av självkärlek.


Lightchannel healing ceremony

Detta är min mest kraftfulla healing session. Innan vi börjar så går vi igenom ifall det är något specifikt du vill jobba med. Vet inte du vad du vill jobba med kommer jag känna intuitivt vad som behövs. Här arbetar jag som en öppen kanal till det högsta ljuset där jag kanaliserar sång och språk som tillhör din själ, ditt andliga team och din star family. Jag använder även trumma. Här får du hög dimensionell kraftfull healing som går in på djupet i din själ. Du får även vägledning efteråt. Många upplever att dom väcker sin själ att minnas vart dom kommer ifrån, ett stark sammankopplade till universum,  vissa får ryckningar i kroppen, får ett större perspektiv, klarhet, läker gammalt, får kontakt med sina tidigare liv och mycket mycket mer.

1111kr, 60 minuter

Ängla Healing

Här arbetar jag med ärkeänglarna och kanaliserar budskap och sång under sessionen. Innan vi börjar så går vi igenom ifall det är något specifikt du vill jobba med. Vet inte du vad du vill jobba med kommer jag känna intuitivt vad som behövs. Jag använder mig även av instrument. Här jobbar vi med att ta bort blockeringar och obalanser. Efteråt går vi igenom vad som hänt under sessionen och du får vägledning. Många upplever pirrningar i kroppen, en enorm kärlek, större förståelse till sin själ, lättnad, att kunna släppa taget,  lugn, läka gammalt, komma närmare sin själ, klarhet och mycket mer. 

1000kr, 60 minuter

Spirituell Healing

 Innan vi börjar så går vi igenom ifall det är något specifikt du vill jobba med. Vet inte du vad du vill jobba med kommer jag känna intuitivt vad som behövs. Under denna healing session använder jag mig av handpåläggning där jag känner av blockeringar eller obalans som sitter i dina chakran. Jag kan även trycka på punkter. Vi pratar efteråt vad jag fått till mig och vad du upplevt. Du får vägledning hur du ska ta dig framåt och vad som kan vara bra att jobba med. Många upplever en stor lättnad, lugn, lycka, release, att läka gammalt, en djupare kontakt med sin själ och mycket mer.

1000kr, 60 minuter


Vägledning med tarotkort

Här kan du ställa frågor du undrar över och behöver få klarhet i. Korten hjälper dig att få vägledning och svar. 

650kr, 45 minuter


Vägledning med tarotkort + chakrabalansering/ rening

Här börjar vi med att lägga kort för att ge dig klarhet i vissa delar av ditt liv som du undrar över. Efteråt så hjälper jag dig att få balans i dina chakran genom healing. 

750kr, 45 minuter

Soul Support Meeting 

En otroligt kraftfull energiavläsning med kanaliserade budskap från dina guider. Hjälper dig att få klarhet i din livsväg och även se dina gåvor. 

800kr, 60 minuter

Privat sittning med andekontakt

Här tar jag ner en andekontakt som är kopplad till dig. Jag använder mig av mina sinnen för att kommunicera med andra sidan.

880kr, 45 minuterSpirituellt Mentor Program

Vill du manifestera ditt drömliv? Släppa gammalt och gå in i en ny tidslinje i ditt liv? Är du redo för universums överflöd?

Boka då mig som din Spirituella Mentor. Jag brinner för Law of Attraction och Law of Assumption. Jag har själv manifesterat mitt drömliv genom detta och är numera en Master Manifestor. Detta har jag skapat åt mig själv genom healing och affirmationer. Att ändra mitt mindset helt och fullt, till den bästa versionen av mig själv.

Vi ses tre gånger under en till två månaders tid (beroende på hur mycket du behöver landa mellan gångerna), där vi går igenom vad du vill jobba med och vad du vill utveckla. Vi går igenom dina drömmar och mål. Vi sätter tillsammans upp en plan för hur du ska nå dit och för hur du ska bli ditt bästa jag. Vi ses på Livskällan i Uppsala eller tar det via videosamtal beroende på hur du vill lägga upp det. 

När vi ses ingår det även mycket kraftfull healing som kommer hjälpa dig på din väg. 


Är du redo att förändra ditt liv till det bättre? Anmäl dig till mig på mail: carolinajohansson93@hotmail.com

Investering 2222 kr